ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Бащата на Криско върти китарни сола в Герои

отпечатай новината

06.11.2017 17:10 | Видян 1564 пъти

Бащата на Криско върти китарни сола в Герои

„Спрете да ни представяте като рапъри. Това, което правим с това парче, няма много общо с хип-хопа, по-близко е до поп музиката, та даже за рок звезди можем да минем заради китарата, която бащата на Криско записа.“, призова Венци Венц на представянето на видеото към „Герои“ в ефира на bTV. Мелодичното парче събира римите му с тези на дуетната му половинка Павел и хитмейкърът от Габрово. 

„Нямаше кой друг да се навие да ни запише безплатно китарите, освен бащата на Криско. Шегата настрана, вече обсъждаме с него и участието му в други наши проекти.“, обяви Павел. Стройният миньон, стартирал кариерата си като тонрежисьор в регионално радио, описа родителя си като „мръсно модерен“. „С майка ми имат школа и общуват непрекъснато с млади хора, така че са изключително в час. Като бях на 12 години той ме научи на някои неща за музицирането, сега аз чат-пат му показвам някои неща. Ходя си рядко до Габрово и когато се видим предпочитам да не говорим за работа.“, призна Криско.

В парчето, което само за няколко дни навъртя 1 300 000 гледания в YouTube, тримата възпяват приятелството като постоянна константа. „То е за онези хора, които не са повърхностни и които остават до теб въпреки всичко. 

Родителите задължително трябва да са герои в живота на всеки от нас, ако имаме късмет.“, казва Павел, който губи баща си едва 11-годишен. „Моето „долу“ бяха годините, в които живеех в квартал „Слатина“ и нямах 5 стотинки да се избръсна. Не че сега ги имам в изобилие“, откровен бе Венци Венц. 

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !