Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Планина от десерти за Блатечки и Врачански в Мюнхен

отпечатай новината

07.11.2017 12:56 | Видян 1474 пъти

Планина от десерти за Блатечки и Врачански в Мюнхен

Планина от десерти сюрпризира Калин Врачански и Асен Блатечки в Мюнхен. Двама от най-обичаните ни актьори по традиция получават кулинарни изкушения като подаръци в рамките на турнето с постановката „Емигранти“, като по-изобретателните фенове стигат до буркани с риба, а класиците залагат на домашно изпечени курабийки. В германския град обаче за енергийния им запас преди да излязат на сцената се погрижил собственика на един от най-оборотните баварски ресторанти. „Една от сервитьорките се оказа българка, лицето й грейна като разпозна Асен и Калин, настоя да поеме масата им като обслужване и поиска снимка. Минута по-късно към нея се присъедини и главният готвач, също българин,

който поздрави момчетата и поиска автограф. Собственикът дойде да попита защо е целият шум и суетене и като разбра, че негови гости са двама от най-популярните български актьори, много се зарадва. Разведе ни из всички помещения на ресторанта, който има изключително интересна изба, и на финала отрупа масата с десерти. Момчетата се пошегуваха, че след всички тези вкусотии със сигурност ще се придвижат трудно до залата и могат да закъснеят за спектакъла.“, коментира с усмивка пред „Монитор“ организатора на турнето Орлин Мирчев.

В Kulturhaus Milbertshofen в Мюнхен Блатечки и Врачански играха „Емигранти“ пред 300 души, а първите три спирки от европейската им обиколка – в Лондон, Копенхаген и Карлсруе, бяха уважени от над 1500 души.

Следват Виена, Нюрнберг, Франкфурт, Амстердам и Брюксел, като с изключение на холандската и белгийската столица залите са разпродадени месец преди старта на турнето. Първият си супер успешен десант като „Емигранти“ двама от най-добрите приятели в арт гилдията у нас направиха още тази пролет в САЩ. Врачански и Блатечки създадоха усещане за празник пред родната диаспора в градове като Ел Ей, Ню Йорк, Сан Франциско и Чикаго и навсякъде бяха посрещани като национални герои – с питка, сол, и неизбежния въпрос за билети за правостоящи.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !