Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Коцето възпитава отличничка

отпечатай новината

07.11.2017 13:27 | Видян 1684 пъти

Коцето възпитава отличничка

Попфолк певецът Константин и нежната му половинка Надя могат да се похвалят с малка отличничка. Мариана е първи клас в елитно софийско училище и е сред първенците в класа си.

За прием в школото 6-годишната чаровница се готвила за сериозен изпит, за който помогнали уроците по математика, на които гордата й майка я е записала. Семейството възпитава и момченце – Александър. От скоро те се радват на нов дом, тъй като стария често попадал под прицела на крадци.

Междувременно изпълнителят на „От утре ще е друго“ е сред спряганите участници за „Биг Брадър: All Stars“. След като актуалните съквартиранти в любовното гнездо на Големия брат отлетят този петък, Къщата в Нови хан ще се напълни с нови лица.

Певецът, който стана пръв победител в историята на „ВИП Брадър“, ще дели покрив с дуетната си половинка Емануела и бившия годеник на Джена – Джино Бианкалана. В списъка с ухажваните звезди, които да се разпишат с участие в риалити формата, влизат още певицата Мариана Попова и любимият й – актьорът Веселин Плачков, попфолк изпълнителката Дебора, ловецът на бежанци Динко, музикантът Фънки и фолкиконата Луна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !