Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Меган Маркъл се мести в Лондон

отпечатай новината

07.11.2017 14:47 | Видян 2074 пъти

Меган Маркъл се мести в Лондон

Беше въпрос на време и очевидно моментът е дошъл. Според Vanity Fair Меган Маркъл ще се премести да живее в Лондон в края на този месец. А това означава, че връзката ѝ с принц Хари е не просто сериозна, а направо с перспектива за годеж и сватба.

Според източници на списанието Меган възнамерява да замрази за известно време актьорската си кариера. 36-годишната звезда от Костюмари е предупредила шефовете си, че ще напусне шоуто след последния сезон.

А с какво щяла да се занимава? Отговорът на Маркъл бил, че щяла да се посвети на благотворителна дейност. Както вече казахме – годежът и сватбата са въпрос на време.

„Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще дойде време, когато ще излезем и ще се представим официално като двойка, ще разкажем историите си, но се надявам хората да разберат, че сега това си е нашето време. То си е само за нас двамата. И затова е толкова специално. Щастливи сме. Лично аз много обичам големите любовни истории“, каза преди няколко месеца Меган в интервю за Vanity Fair.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !