Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена с двама мъже на круиз в Америка

отпечатай новината

07.11.2017 15:48 | Видян 2612 пъти

Галена с двама мъже на круиз в Америка

Двама мъже ще правят компания на Галена по време на поредния ѝ гастрол в САЩ и Канада в края на месеца, издават от близкото ѝ обкръжение.

С виза за страната на Тръмп се е уредил мъжът на фолк дивата Галин, който настоял да я придружи на всяка цена, най-вечер след инцидента на турнето ѝ във Франкфурт.  Както ПИК вече писа, там колата на Галка бе разбита.

Със семейството ще пътува и Иво Моллов-Гугутката, под чийто съпровод ще преминат участията на Галена. Шефът на бенда на Азис не за пръв път ще придружава колежката си от Пайнер. На виртуозните изпълнения на Гугутката българите отвъд океана се радваха и миналата година, който Моллов се изяви на сцената рамо до рамо с Галка.

Турнето на Галена стартира от 17 ноември в Торонто, ще премине през Чикаго, където са предвидени два концерта - на 18 и 25 ноември. Между тях смядовската дива ще се повози на круизен кораб, но няма да лентяйства на борда му. От 20 до 24 ноември звездата ще пее пред българските емигранти, които корабът ще разходи от Маями до Бахамите и обратно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !