От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Драматични събития отключват емоциите между доцент Банков и д-р Огнянова

отпечатай новината

07.11.2017 18:03 | Видян 3032 пъти

Драматични събития отключват емоциите между доцент Банков и д-р Огнянова

Първи интимни мигове ще отключат емоциите у доцент Банков и д-р Огнянова в новите епизоди на Откраднат живот: Чуждо тяло тази седмица, от 20:00 ч. по NOVA.  

Една целувка ще се окаже недоразумение или начало на нови отношения за двамата лекари. Въпросите за миналото и за бъдещето ще терзаят д-р Огнянова, която ще направи първи стъпки към директора на болницата.

„За Виктор Банков е изключително трудно да допусне нов човек в живота си. Недоразуменията идват от тайните в миналото, които все още голяма част от лекарския екип се опитва да разгадае. Огнянова ще трябва да извърви своя път до сърцето на Банков“, коментира екипа на най-успешния български медицински сериал.

Тази седмица малкият Коко ще изиграе ключова роля в бъдещето на Наталия и Калин. Невинни детски думи ще преобърнат техните отношенията, а бракът им отново ще бъде заложен на карта.

Д-р Стилянова ще предприеме една от най-големите начинания в живота си – разговор с екипа на болницата за закупуване на робот Да Винчи, с който доцент Захариев да оперира.
Д-р Хинова и доцент Мазов ще преживеят истинско сътресение в живота си. Романтична ваканция ще се превърне в истински кошмар, след който двамата никога няма да бъдат същите.

Ще разкрие ли доцент Банкова най-дълбоките си мисли и чувства пред д-р Огнянова? Какво ще се случи с доцент Мазов и д-р Хинова в предстоящите епизоди? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък в  20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !