Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Деси Банова има връзка с Плевнелиев

отпечатай новината

09.11.2017 17:20 | Видян 2074 пъти

Деси Банова има връзка с Плевнелиев

Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова е открила любовта в лицето на Президента Росен Плевнелиев.

Преди месеци и двамата обявиха, че вече са се разделили с половинките – нещо, което прозвуча изненадващо, тъй като и Банова, и Плевнелиев никога не са говорили за личния си живот.

Изглежда обаче разкритието на столичен вестник за връзката им е истина. “Наскоро срещнах прекрасен човек, с когото съм много щастлива и съм много влюбена. Но всичко е в начален етап”, заяви наскоро Деси.

“Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха”, заяви в началото на октомври Росен Плевнелиев.

Запознати разкриват пред 168 часа, че любовта между двамата започнала случайно – първо приятелски разговор, последвал уж случаен есемес, след това няколко срещи и нещата се задълбочили.

Често обаче двамата са засичани от съседите им на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Това провокирало двамата постепенно да подготвят почвата за това да разкрият възката си, тъй като били наясно, че подобни отношения няма как да бъдат скрити дълго време от медиите.

От своя брак с Юлияна Плевнелиев има трима сина: Павел, Асен и покойния Филип, който почина през 2015 година. Деси Банова има дъщеричка от връзката си с бизнесмена Ивайло Граховски – Йоанна.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !