Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Актриса обвини Ед Уестуик в изнасилване

отпечатай новината

09.11.2017 17:45 | Видян 1754 пъти

Актриса обвини Ед Уестуик в изнасилване

Актрисата Кристина Коен обвини колегата си Ед Уестуик в брутално изнасилване, научи монитор. 27-годишната красавица, която се разписа с участие в сериала Ladies Like Us, се мотивира от скандалите за сексуален тормоз, които разтърсиха Холивуд и реши да излее своята мъка.

Коен разказа във Фейсбук как преди три години е отишла в дома на звездата от Клюкарката, заедно с продуцент, с когото е била във връзка. Екранният Чък Бас предложил да направят тройка и въпреки нейното нежелание, приятелят ѝ я помолил да остане още малко.

„Бях заспала в стаята за гости, когато усетих, че Ед прониква с пръсти в мен. Казах му да спре, но той беше силен. Борих се с всички сили, но той сграбчи лицето ми и каза, че иска да ме ч**а. Бях парализирана и уплашена, а той ме изнасили“, написа във Фейсбук тя.

Кристина оправда дългото си мълчание с факта, че получила заплаха – ако разкаже на някой, да забрази за кариерата си. По това време майка ѝ умирала от рак, което допринесло за депресията ѝ след случката.

Уестуик пък увери феновете си, че цялата история е измислица. „Не познавам тази жена. Никога не съм посягал на жена по какъвто ѝ да е начин. И със сигурност никого не съм изнасилвал“, заяви в Инстаграм актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !