Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Криско набута гаджето си в телевизията

отпечатай новината

10.11.2017 16:03 | Видян 6739 пъти

Криско набута гаджето си в телевизията

Цветелина Петрова, гаджето на Кристиян Тилев-Криско, се уреди със сладка службица с протекциите на габровеца.

Самият той призна, че изгората му е оставила на заден план танците и вече е в екипа на продукциите, в които Тилев се изявява най-често.

Това означава, че Цвети се е вляла във фирмата на прочутата арменска фамилия Халваджиян, която стои зад форматите Х Фактор и Като две капки вода, пише ПИК. В момента Криско е ментор в музикалното риалини, а в имитаторското шоу взе участие по-миналата година.

"Вкарахме я Цвети в бизнеса. Иначе се познаваме от 4 години, тя беше в моя балет. Съгласи се да живее с мен, въпреки че ми е видяла всички простотии и магарии. Обичам си я. Често ме питат кога ще се женя. Когато дойде този ден, няма да премине със старите обичаи, а ще е модерно парти. Даже мисля да направя сватба с вход", призна с типичното си чувство за хумор габровецът в шоуто на Ники Кънчев по Дарик.

Водещият не пропусна да запита хитмейкъра дали за десетте години, откакто е в музикалния бизнес, е имал допир с накротици.

"Аз съм човек, който се занимава с изкуство и шоубизнес. Голяма част от кариерата ми е била свързана с рапа, а в тези среди се случва да се употребява дрога. Лично аз не употребявам наркотици, слагам в тази графа и марихуаната, макар някои да не я признават за наркотик, защото се използва и за медицински цели. Но, пак казвам - не използвам нито мархуана, нито други наркотици", коментира Кристиян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !