Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дженифър Гарнър помага на Афлек да загърби алкохола

отпечатай новината

10.11.2017 17:13 | Видян 2100 пъти

Дженифър Гарнър помага на Афлек да загърби алкохола

Бен Афлек отново залитна към един от най-големите си пороци – алкохола. Актьорът е решен да се справи с проблема и кой друг да му помогне в този тежък момент, освен бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Макар двамата да се разделени от години и Бен да има нова жена до себе си, той се е обърнал за помощ именно към майката на децата му. Негови приятели пък споделят, че тя на свой ред никога не му отказва помощ.

“Дженифър винаги е била човек, който се отзовава при нужда на Бен, когато той страда от алкохолна зависимост и хазартни игри. Тя с всички сили се опитва да го държи настрана от тези негови пороци”, коментира източник пред Us Magazine.

Актрисата избрала за Бен специалист в рехабилитационно заведение на север от Лос Анджелис. На 25 септември актьорът подписал договор, според който той е длъжен да проведе 30-дневно лечение в клиника.

“Борбата с неговата зависимост е дълъг процес. Бен разбира, че не може просто да се събуди една сутрин и да си каже: “Всичко приключи”. Лечението е усилие”, коментира още източникът пред изданието.

Това не е първия път, в който Афлек влиза в рехабилитационен център. Преди осем месеца той изкарва един курс за справяне с алкохола, но през октомври отново се налага да се лекува. Според близки до Бен, той се върнал към порока, след като празнувал наградите Еми със своята приятелка Линдзи Шуукъс.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !