Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михалис Хаджиянис идва със специално шоу и много хитове

отпечатай новината

10.11.2017 17:43 | Видян 1539 пъти

Михалис Хаджиянис идва със специално шоу и много хитове

Любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва верните си фенове със специален концерт в София през пролетта. Един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век ще подготви над два часа с най-обичаните си парчета и ще вдигне зала 1 на НДК отново на крака на 20 април 2018 г.

След като посети страната ни и буквално се влюби в нея, Михалис няма търпение за предстоящото си шоу и дори се консултира с българските си познати относно предпочитанията на местните фенове:

„Все още съм във възторг от България и разказвам навсякъде за вашата публика. Страхотно посрещане и страхотна атмосфера! Този път смятам да е още по-дълго и още по-забавно, гответе се за голям купон и хубава музика“.

Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато представя Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен Генезис. Следват няколко изключително успешни и дори платинени албуми, абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и безспорното признание на публиката по цял свят, която е многомилионна.

През 2004 г. той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 г. Михалис получава над 30 награди само в Гърция, които го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 г. Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място сред най-влиятелните гърци.

Михалис лично е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада De Fevgo (Няма да си тръгна), както и хитовете То Kalokairi Mou (Моето лято), An Mou Tilefonouses (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou, Giorgos Dalaras, Pashalis Terzis, Natassa Theodoridou.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !