На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Франческа аут от Фермата

отпечатай новината

13.11.2017 12:17 | Видян 1631 пъти

Франческа аут от Фермата

Италианката Франческа напуска Фермата, след като тази вечер беше победена на дуел от юристката Дарина. Зрелищната битка за оцеляване между двете завърши с общ резултат 12:3 за Дарина.

Италианката успя да победи само в една игра и то тази, която включваше букви на кирилица и подреждането на дума със завързани очи, за което си даваше малки шансове.
Дарина, която в предишната битка за оцеляване отстрани Божидара Бакалова, отново показа неподозирани възможности за жена на нейната възраст, смятана за аутсайдер. А фермерите пак я нарекоха „черна нинджа“.

Дуелистките коваха стълби и мостове с цената на кръв по ръцете си, носиха чували, мятаха зелки и достигнаха висоти от цирка в носенето на яйца върху дълъг прът.

Дарина, която в миналото е била балерина показа страхотен баланс и успя да пренесе 3 яйца без да счупи нито едно през препятствия и кал, пише БЛИЦ. И този дуел във Фермата не мина без рекорд.

Разликата между двете в четвъртата игра беше само 1,23 секунди, което не се е случвало на дуел досега и това е най-късата дистанция между участници.

„За 37 дуела от 3 сезона не е имало толкова оспорвана битка“, обясниха водещите Иван и Андрей. Франческа се озова на дуел, след като нейната приятелка Елена я вкара в заговор и наруши правилата на предаването като се опита да направи схема за оцеляването им още 2 седмици.

Неочакваното отпадане на Франческа предизвика сълзи във Фермата. Въпреки това италианката заяви, че е простила на Елена за грешката, която е допуснала и я прегърна на изпроводяк.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !