Британците забраниха Биг Брадър

Продуцентите на британската версия на риалити шоуто...

Продадоха шапката на Индиана Джоунс...

Емблематичната шапка на Индиана Джоунс беше продадена на...

Стоян Алексиев иска прошка от жена си в Рим

отпечатай новината

13.11.2017 13:03 | Видян 638 пъти

Стоян Алексиев иска прошка от жена си в Рим

Стоян Алексиев отново е спечелил сърцето на съпругата си след изневерите с 44 години по-младата от него Ивана, научи Ретро. Похотливият актьор и законната му жена Надежда са били на романтично пътешествие за двама в Италия през последните дни на октомври.

Воаяжът бил иницииран от екранния д-р Генадиев, който търсел начин да се реабилитира пред майката на децата си. След публичното унижение, на което я подложи, бъркайки в гащите на младата си любовница насред центъра на София, Алексиев решил да изпълни дългогодишното ѝ желание да види Рим.

За пътуването наскоро пенсионираният актьор пръснал шестте си брутни заплати, които получил като награда за стажа. Въпреки че продължава да е част от трупата на Народния театър, Стоян вече се облажвал и с пенсия. „Тъкмо парите ще му стигат да издържа и жена си, и любовница“, шушукали колегите му.

В Италия със съпругата му обиколили най-знаковите обекти, сред които Колизеума и фонтана Ди Треви. През цялото време се държали за ръце и демонстрирали близост, сякаш третият човек помежду им никога не се е появявал. Надежда се чувствала на седмото небе и изобщо не повдигала темата за кръшкането на мъжа си.

Макар да са представители на старата генерация, за която бракът е институция, двамата имали отворена връзка, която всъщност поддържала пламъка помежду им. Колегите на Надежда в консултантската фирма, където работела, недоумявали как досега не го е изпъдила след всичко, което ѝ е причинил.

Тя обаче хич не давала вид на страдаща съпруга, а сякаш още повече се гордеела с личността на Стоян. В същото време той не прекратявал срещите си с младата Ивана, а тъкмо обратното. Все по-често тя го чакала на служебния вход на Народния театър след работа, а той посещавал постановките, в които участвала в НАТФИЗ. Придружавал я дори когато излизала по барове със свои състуденти, които могат да бъдат внуци на актьора ветеран.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !