Миро отиде при дядо Коледа

След като за месец новата песен на Миро „Печат от...

Наум Шопов черпи с пица за дипломирането

Наум Шопов-младши реши да почерпи с пица приятелите си...

Стоян Алексиев иска прошка от жена си в Рим

отпечатай новината

13.11.2017 13:03 | Видян 710 пъти

Стоян Алексиев иска прошка от жена си в Рим

Стоян Алексиев отново е спечелил сърцето на съпругата си след изневерите с 44 години по-младата от него Ивана, научи Ретро. Похотливият актьор и законната му жена Надежда са били на романтично пътешествие за двама в Италия през последните дни на октомври.

Воаяжът бил иницииран от екранния д-р Генадиев, който търсел начин да се реабилитира пред майката на децата си. След публичното унижение, на което я подложи, бъркайки в гащите на младата си любовница насред центъра на София, Алексиев решил да изпълни дългогодишното ѝ желание да види Рим.

За пътуването наскоро пенсионираният актьор пръснал шестте си брутни заплати, които получил като награда за стажа. Въпреки че продължава да е част от трупата на Народния театър, Стоян вече се облажвал и с пенсия. „Тъкмо парите ще му стигат да издържа и жена си, и любовница“, шушукали колегите му.

В Италия със съпругата му обиколили най-знаковите обекти, сред които Колизеума и фонтана Ди Треви. През цялото време се държали за ръце и демонстрирали близост, сякаш третият човек помежду им никога не се е появявал. Надежда се чувствала на седмото небе и изобщо не повдигала темата за кръшкането на мъжа си.

Макар да са представители на старата генерация, за която бракът е институция, двамата имали отворена връзка, която всъщност поддържала пламъка помежду им. Колегите на Надежда в консултантската фирма, където работела, недоумявали как досега не го е изпъдила след всичко, което ѝ е причинил.

Тя обаче хич не давала вид на страдаща съпруга, а сякаш още повече се гордеела с личността на Стоян. В същото време той не прекратявал срещите си с младата Ивана, а тъкмо обратното. Все по-често тя го чакала на служебния вход на Народния театър след работа, а той посещавал постановките, в които участвала в НАТФИЗ. Придружавал я дори когато излизала по барове със свои състуденти, които могат да бъдат внуци на актьора ветеран.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !