Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Спират два сериала с Ед Уестуик

отпечатай новината

14.11.2017 13:11 | Видян 2143 пъти

Спират два сериала с Ед Уестуик

Британската телевизия Би Би Си канселира два сериала с участието на актьора Ед Уестуик, който бе обвинен в изнасилване. Поредицата „Изпитание за невинните“ по едноименното криминале на Агата Кристи трябваше да влезе в коледната програма на канала, но засега е отменена.

Снимките към втория сезон на комедията „Бяло злато“, в която Уестуик скача в кожата на харизматичния Винсент Суон, също са паузирани. „Има сериозни обвинения срещу Ед Уестуик. Би Би Си не съди никого, но докато случаят не бъде разяснен, няма да пуснем „Изпитание за невинните“. А компанията, която създаде „Бяло злато“ ни информира, че Ед е спрял снимките, за да се справи с проблема“, заявиха пред сп. Variety говорители на медията.

Припомняме, че актрисата Кристина Коен разказа във Фейсбук как преди три години е отишла в дома на звездата от „Клюкарката“, където е била брутално изнасилена. Веднага след това още едно момиче използва социалната мрежа за да излее мъката си от подобна история с 30-годишният актьор. Екранният Чък Бас пък увери феновете си, че цялата история е измислица. В момента тече полицейско разследване по случая.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !