Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тита показа гаджето си

отпечатай новината

14.11.2017 14:43 | Видян 1770 пъти

Тита показа гаджето си

Рап дебютантката Тита най-накрая показа гаджето си. Красавицата, която е първата продуцирана изпълнителка от фирмата на Криско, неотдавна се залюби с най-добрия си приятел, разкри тя самата в Папараци.

Тита призна, че двамата се познават от две години, а са двойка около една, пише Телеграф. „Две години бяхме най-добри приятели, а от година сме гаджета”, издаде Тита пред Елизабет Методиева.

Певицата призна, че за нея най-важен е фактът, че приятелят ѝ я разбира и подкрепя. И не крие, че са най-добри приятели дори сега. Тита откровено споделя, че именно любовта ѝ дава енергия да продължи напред.

Избраникът ѝ се казва Виктор и се изявява в артистичните среди. Той е две години по-голям от нея и за първи път се появиха заедно зад кулисите на българо-македонското турне в София.

Запознати с любовта на младите разкриват, че Виктор често пътува между чужбина и България. При все това двамата намират начин да бъдат заедно. Преди дни двамата дори са имали участие в Лондон, където българската публика е приела изключително радушно младите звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !