Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Бекъм се похвали със снимка с Григор Димитров

отпечатай новината

14.11.2017 15:28 | Видян 1668 пъти

Синът на Бекъм се похвали със снимка с Григор Димитров

Звездна подкрепа имаше Григор Димитров вчера при дебюта си на Финалите на АТР в Лондон. Освен на стотиците българи по трибуните на О2 Арена, 26-годишният хасковлия донесе радост и на един от синовете на Дейвид Бекъм - Ромео. Хлапето на английската футболна легенда играе тенис и е сред най-големите фенове на родната звезда в аристократичния спорт.

15-годишният тийнейджър гледа турнира в 20-хилядната лондонска зала заедно с баща си и с 18-годишния си брат Бруклин, а веднага след триумфа на българина над 4-ия в света Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 пусна снимка заедно с него в Инстаграм, видя спортал. Фотографията е от съблекалнята на Григор, а Ромео изглежда въодушевен, показателно за което е доволната му физиономия.

"Страхотна среща с Григор Димитров", написа второто от четирите деца на един от най-богатите спортисти в света.

Ромео отдавна е почитател на българския тенисист. Преди старта на тазгодишния Уимбълдън двамата дори проведоха съвместна тренировка, след която Григор се изказа ласкаво за уменията на момчето с ракетата.

“Ромео е много талантливо хлапе. Мисля, че той не тренира от дълго време, но със сигурност показа голям потенциал. Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време също така и с Виктория и да опозная семейството отблизо”, коментира тогава Григор.

Ромео пък нарече тренировката с Димитров “най-хубавият ден в живота ми!” и му благодари за отделеното време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !