Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Богданска все още е необвързана според ФБ

отпечатай новината

15.11.2017 12:22 | Видян 1812 пъти

Богданска все още е необвързана според ФБ

Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар, който прибра от шоуто, Алекс Богданска не успява да прецени всички свои ходове. Моделката трудно играе двойната игра, според която двамата с Дани Петканов са семейство и се обичат безумно.

За да приберат хонорар от 200 бона, Дани и Алекс спретнаха невиждан сеир във ВИП Брадър, където уж се ожениха. Запознати издават, че това е само пиар ход, а бракът менте ще се разтрогне съвсем скоро. Алекс едва ли някога ще забрави униженията на които Данаил Петканов я подложи преди година, пред цяла България, но в името на парите се е съгласила да играе този евтин селски цирк.

Само че не е съобразила една съществена подробност, която се набива в очите на нейните последователи във фейсбук. На личната си страница Алекс не е отбелязала, че е семейна. На нито една от снимките не присъства Петканов, който тя видимо е заличила от живота си. Всички кадри са от луксозни почивки, в скъпи хотели и в компанията на различни мъже (любими занимания на палавницата).

Дошъл ли е моментът на истината, в който  Алекс открито ще заяви, че не й пука за Лудия репортер, питат се фенове на пишман двойката.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !