Бет Харт се завръща у нас в...

Блусдивата Бет Харт, която остави без дъх публиката в...

Новите бански на Victoria’s Secret са...

След три години чакане, вече отново имаме бански на...

Край с Х Фактор

отпечатай новината

15.11.2017 15:58 | Видян 1308 пъти

Край с Х Фактор

Музикалното предаване Х Фактор в момента слуша лебедовата си песен. Настоящият сезон на продуцираното от Халваджиян риалити е с покъртително нисък рейтинг, а зрителите и участниците в него са категорични, че по-слабо издание до момента Х Фактор у нас не е имал никога.

Звук, осветление, музикално съдържание и поведение на менторите са под всякаква критика, това си го признават дори в самата Нова телевизия. След последните рейтинг данни ръководството на медиата се е събрало и на срещата е било взето решение да не се планира следващ сезон на Х Фактор през 2018 г., пише Блиц.

От старта си музикалното шоу е в пълен срив откъм зрителска аудитория, дори по собствената си рейтинг агенция. В неделната вечер, когато се излъчва, Х Фактор пада в пъти от конкурентната Ферма по бТВ.

Последната неделя цифрите вече са били толкова ниски, че са предизвикали вътрешно съвещание, на което са се изрекли тежки думи. Според мениджърите в Нова тв вината за окаяния резултат на музикалното шоу е както в ударния сезон на риалитито на конкуренцията, така и в продуцента на Х Фактор Магърдич Халваджиян.

Публична тайна в тв средите е, че арменецът взима определен бюджет от телевизията, а прави предаванията си за по-малко от половината от сумата. Този номер минаваше дълги години, но вече е все по-очевидно за сметка на качеството, при това в условия на сериозна конкуренция, защото междувременно бТВ залагат на много по-професионално съдържание и бележат пикове в рейтинга си.

Самите участници в Х Фактор до момента също са разочаровани, а повечето изпълнители от предишни сезони са потънали в забрава, защото шоуто не изпълнява ангажимента си по договор да развива талантите си. Това е и причината за огромния наплив от кандидати за Гласът на България, който се превърна в най-голямото музикално риалити у нас.

„Жалко, ако Х Фактор спре у нас, защото Гласът на България не може да поеме всички талантливи кандидати за голяма сцена. Но пък не е честно за сметка на кадърните хора продуценти да пълнят джоба и да съсипват международен формат“, коментираха бивши кадри от екипа на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !