Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галена прибира 50 бона от круиз

отпечатай новината

15.11.2017 16:28 | Видян 2019 пъти

Галена прибира 50 бона от круиз

Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие на круизен кораб.

Изпълнителката ще се качи на борда на един от най-големите плавателни съдове в света, като ще пропътува разстоянието от Маями (САЩ) до Бахамите. Така Галена ще се превърне в първата родна попфолк изпълнителка, която извива глас на екзотичен остров в Карибско море.

Участието ѝ на кораба ще продължи от 20 до 24 ноември, като на борда ще бъде в компанията на съпруга си Галин. Любопитно е, че на круиза ще има и български семейства, които с интерес очакват да чуят родната певица. Ще присъстват и стотици чужденци, които ще могат от първа ръка да се запознаят с българския попфолк.

Галена е поканена лично от организаторите на плаването, като ще се включи в специална музикална програма.

Лайнерът Карнивал Виктори е пуснат във вода през 2000 г. и е един от най-големите плавателни съдове, които кръстосват океаните. Теглото му е 101 509 тона, дълъг е цели 272 метра, а ширината му е 35 метра.

Екипажът е от 1100 души и може да се грижи за 2754 гости – максималният брой пътници, които може да поеме огромният кораб.

Екзотично и различно ще бъде задокеанското турне на Галена, пише седмичник. Досега нито един български изпълнител не е правил толкова разнообразен и уникален по рода си музикален тур.

Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там – 17 ноември в Торонто. На следващия ден тя ще прекоси Мичиганското езеро, за да пее пред българите в Чикаго, а веднага след това ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите и прибиране обратно в Маями.

Финалът на това вълнуващо турне Галена ще сложи отново в Чикаго. Веднага след концерта певицата лети обратно за България, за да бъде част от големия концерт за 16-ия рожден ден на телевизия Планета на 28 ноември в зала Колодрума в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !