Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мария Илиева ражда сина си в Белгия

отпечатай новината

15.11.2017 17:15 | Видян 2252 пъти

Мария Илиева ражда сина си в Белгия

Поп кралицата Мария Илиева обмисля възможността да даде живот на първородния си син в Белгия, научи ПИК. В кралството семейството на гаджето ѝ Георги Илиев има бизнес, а родителите му живеят ту в столицата на страната Брюксел, ту в столичния кв. Дружба, където имат апартамент.

Миналата събота светското предаване на ПИК TV - Жълтите новини показа сензационни снимки на двойката от Италия, след появата на които вече няма никакво съмнение, че младокът е бащата на очакваното бебе.

Разследването на Жълтите новини установи, че в първите седмици на бременността си Мария, Георги и цялото му семейство са изкарали няколко дни във Венеция. На обиколките из забележителностите на града, наричан Кралицата на Адриатика, нашата кралица на попа е била придружена от свекървата, свекъра и зълва си.

Мария Илиева и Георги Михайлов, бяха щракнати до един от пилоните пред базиликата Сан Марко - едно от емблематичните места във Венеция. Снимките са направени на 15 май, а на кадър в Инстаграм от 16 май певицата дори е със същата дънкова туника от предния ден, снимана на фона на венецианския канал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !