Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Ед Шийрън продава обувките си

отпечатай новината

15.11.2017 18:00 | Видян 1448 пъти

Ед Шийрън продава обувките си

Британският хитмейкър Ед Шийрън ще даде възможност на фен да се разходи в обувките му. Продажбата на кецовете на изпълнителя на Shape Of You е част от благотворителната кауза Small Steps.

Кампанията провежда търг с обувки на известни личности с цел събиране на средства за подпомагане на бедзомни хора, които спят на сметища и по депа, пише монитор. В списъка със звездите, които се включват в доброто начинание, влизат още актрисите Скарлет Йохансон и Джесика Алба, певците Кейти Пери, Сиа, Ози Озбърн и Сиа, както и топ тенесистите Мария Шарапова и Роджер Федерер.

Това не е първата благотворителна кампания, която Шийрън взима присърце. Талантът от Съфолк се включи активно в каузата Red Nose Day като пътува до Либерия за да се запознае с деца, останали без родители и покрив над главите си.

Там той среща Джей Ди – малко момче, което е изгубило майка си и дядо си заради вируса Ебола и сега му се налага да спи на плажа. 26-годишният певец се трогва толкова много от историята, че заявява пред снимачния екип, че няма да си тръгне, докато не се увери, че детето и другарите му сдобият с подслон и училище.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !