Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лекари в Къщата заради Луна и Динко

отпечатай новината

16.11.2017 10:22 | Видян 1702 пъти

Лекари в Къщата заради Луна и Динко

След спречка между Луна и Динко, фолк дивата пожела да се извикат спешно лекар и адвокат. Певицата наруши правилата на мисията като влезе в Къщата да си вземе храна и да отиде до тоалетната, което й е абсолютно забранено към момента.

Динко бе принуден да я изнесе на ръце, за да не окастрят бюджета им съвсем. Докато ловецът на бежанци носеше Луна към двора, тя вдигна краката си и започна да се оплаква, че той се е опитал да й счупи нещо. Тя моментално пожела лекар да я прегледа и да й извади медицинско за нанесена лека телесна повреда. Сестрата я убеди, че няма нужда дори от снимка на крака й, няма подуване и всичко е наред, а причина за викането на медицинско лице, в тази ситуация, няма.

Действията на Луна провокираха Биг Брадър да стигне до кардинално решение. Той постави условие, че всеки, който опита да наруши отново правилата като прояви агресия или неуважение към свой съквартирант, ще бъде отстраняван от формата без предупреждение. Това не е първото предупреждение, което по никакъв начин не накара съквартирантите да трепнат, защото знаят, че едва ли ще се случи.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !