Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гери Дончева: Получавам неприлични предложения и от мъже, и от жени

отпечатай новината

16.11.2017 15:47 | Видян 4748 пъти

Гери Дончева: Получавам неприлични предложения и от мъже, и от жени

Моделката Гери Дончева не остава без внимание. Чаровницата, която миналия сезон се изяви и във Фермата, наскоро се похвали, че я засипват с неприлични оферти и мъже, и жени.

„Чувствам се желана и красива жена в много добра форма. В апогея на популярността си съм и получавам много неприлични предложения”, споделя брюнетката. С подобни оферти я затрупват, както мъже, така и жени. И има защо.

Неотдавна тя качи на страницата си в социалната мрежа провокативна фотосесия по бельо, която предизвика истински фурор.

„За онези, които смятат, че жените над 30+ никой не ги търси”.

Коментарът на Дончева е свързан с плашещата тенденция за все по-млади момичета, които стават вървежни.

„Провокира ме това, че особено в ъндърграунд средите, вървежни и актуални са 18-годишните, а пък останалите все едно да отидат на боклука. Да не говорим, че на мода са дори непълнолетни тийнейджърки. Нямам какво да крия, тялото ми е в много добра форма и защо да не бъда пример за жените на 30+”, казва още моделката.

Гери признава, че често ѝ отправят неприлични предложения. „Това ме ласкае, тъй като признават красотата, поведението и успеха ми. Но предпочитам професионалните предложения за съвместна работа, като това за втора серия снимки за каталог на същата марка бельо, която ще снимаме”, разкрива водещата.

Тя споделя, че и млади лъвчета се пробват да я свалят, пише хотарена. „Някои имат сериозни намерения, други се опитват да си нахранят егото”, казва Гери.

Тя не разкри има ли мъж до себе си, както и дали приема ухажванията на младите си ухажори.

Комплименти за визията си Дончева получи от мъжа на Жени Калканджиева – Стефан Манов – Тачо. Той не пропусна да изрази възхищението си от естествените ѝ форми. Ласкателни коментари към красавицата заваляха и от миската Наталия Гуркова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !