Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Дрейк заплаши да срита похотливец на свой концерт

отпечатай новината

17.11.2017 10:04 | Видян 1292 пъти

Дрейк заплаши да срита похотливец на свой концерт

Фенове, възхитени от постъпката на Дрейк, който прекъсна изпълнението си по време на изява в Австралия, за да попречи на натрапник да тормози сексуално присъстващи дами, заляха социалните мрежи с хвалебствия за канадския рапър, предаде ДПА.

Инцидентът станал, докато рапърът се изявявал на афтър парти в нощен клуб в Сидни, след като по-рано изнесъл концерт в града в рамките на турнето си "Boy Meets World". Забелязвайки, че мъж досажда на дамите с непристойни аванси, Дрейк прекъснал изпълнението на парчето си "Know Yourself", обръщайки се гневно към натрапника.

Видео от случката, заснето от очевидец и масово споделяно в социалните мрежи, показва как рапърът, сочейки към мъжа, се заканва, че ако той не спре да опипва момичетата, ще слезе от сцената и лично ще го "накаже", след което отново повтаря гневното си предупреждение. Присъстващите бурно приветстват постъпката на Дрейк.

Не по-малко възторжени са коментарите в социалните мрежи. "Бог каза "Не" на насилието над жените", коментира друг потребител, визирайки прякора на Дрейк в родния му град. "Богът на Торонто". Рапърът прекъснал изпълнението си за не повече от минута, докато през това време охраната търсила натрапника сред тълпата.

Говорител на нощния клуб потвърдил за местни медии, че по време на изявата на Дрейк мъж е бил изведен от охраната. Турнето на канадския рапър приключва с концерт в Мелбърн на 20 ноември.

Видео от случката можете да видите в нашата Видео Галерия !

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !