Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Близначката Алекс: Бившият ми опита да ме унижи!

отпечатай новината

17.11.2017 11:36 | Видян 3157 пъти | Гласували 1

Близначката Алекс: Бившият ми опита да ме унижи!

„Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата си не с неприлични изпълнения, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме”. Това заяви близначката Алекс Димитрова, след скандала с неприличните снимкa.

Както е известно близначките Алекс и Влади в последните дни са в центъра на скандала, след като неприлични снимки на една от къдрокосите се появиха в общественото пространство. Момичетата са шокирани, че интимните кадри на Алекс са били изложени на показ, а брюнетката е категорична, че няма съмнения кой стои зад това.

Според нея бившето й гадже се опитва да опетни името й и прави всичко, за да я съсипе.

21-годишните близначки станаха популярни през 2013 година, когато участваха в риалити формата „Х Фактор”.
„Никога не сме търсили известност по този начин. Затова и не очаквахме подобно нещо. Разбрахме за снимките съвсем случайно”, споделя Влади.
Двете сестри са най-потресени, че кадрите са били видени от семейството им.

„Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!”, потресена е къдрокоската.
От години в светските страни се разпространява мълвата, че близначките са влезли в шоуто благодарение на Александър Марков–част от екипа на предаването и гадже на Алекс.

Това, че той е на 40 години, а тя невръстна гимназистка, никак не смутило момичето, пише „България днес”. В списъка й се нарежда още и Фики Стораро, който вече е семеен.
Двамата се запознали именно на кастингите на същия формат, където участвали. Музикантът дълго се чудел коя от двете близначки да избере, но накрая се спрял на Алекс.

Слух свързва красавицата и с Орлин Павлов. Двамата демонстрирали доста близки отношения по време на негов клип, но историята им не продължила дълго.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !