Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сексът в Къщата на БИГ Брадър чука на вратата

отпечатай новината

17.11.2017 16:44 | Видян 2793 пъти

Сексът в Къщата на БИГ Брадър чука на вратата

Само след часове се появи изключително срамна тайна от миналото на скандалната врачанка Дебора. Още в началото на БИГ Брадър: Most Wanted тя нееднозначно показа, че има проблеми с алкохола. Сега обаче певицата ще нагорещи страстите в предаването… буквално. Тази вечер ще стане много гореща, защото Дий и Дебора се отдават на горещи ласки в индианския вигвам.

Динко пък прави поредица от номера, някои от които на ръба на правилата за живот в Къщата, а финалната задача в седмичната мисия мобилизира индианците да работят в екип. 

След няколко дни, прекарани в нищета на двора на Къщата, двама индианци ще намерят своя начин да се сгреят. Дий и Дебора ще станат опасно близки, а градусите в индианския вигвам рязко ще се повишат. Горещи ласки и страстни целувки ще завладеят нощта на двамата, а какво ще се случи на следващата сутрин, предстои да разберем.

Ролята на каубой явно ще се окаже недостатъчна за Динко и той ще потърси различни начини да разнообрази дните си в Къщата и да стане отново център на внимание сред останалите. 

Ямболският бизнесмен първо ще си направи солена шега с Луна, а по-късно ще се хване на опасен бас със своите Съквартиранти, какво ще се случи и ще се превърнат ли шегите на Динко от играчка в плачка, ще разберем много скоро. 

Тази вечер ще проследим и края на седмичната мисия на Съквартирантите. След множество перипетии, студени дни и нощи в двора, хранене с боб и сухари, днес индианците ще получат последната и решаваща задача, пише БЛИЦ. Тя ще изисква изключителна ловкост и работа в екип, а дали ще се справят успешно и ще доведат ли мисията си до успешен край, ще разберем до часове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !