12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стриптийз на радио рожден ден

отпечатай новината

04.02.2009 10:20 | Видян 6313 пъти | Гласували 1

Стриптийз на радио рожден ден

Сценаристи на Слави заседнаха в асансьор на път за студиото на FM+

Сценаристите на “Шоуто на Слави” Иво Сиромахов и Ивайло Вълчев бяха “арестувани”. Те се оказаха затворени в асансьора, на път за гостуването им в сутрешното шоу на Радио FM+ “Kofein”. Двамата престояха на тясно около десетина минути, след което им се притекоха на помощ и ги освободиха.

“Kofein” отпразнува в ефир втория си рожден ден. Изненадите за двамата водещи Тони и Сашо продължиха през цялото време. Стриптизьорка се появи внезапно в студиото и повдигна градуса на настроението с горещ танц. Всички мъже бяха повече от доволни от подаръка на Radio Star FM.

Първите гости бяха Лара и Владимир Береану. След тях дойдоха близнаците Деян и Дарин. Актьорите подариха по едно шоколадово яйце на водещите Тони и Сашо. Сред уважилите събитието бяха и водещите на “Часът на мама” по бТВ Ива Дойчинова и Богдана Трифонова. Ива, която току-що се бе върнала от Кот Д`Ивоар, разказа любопитни подробности за африканската държава.

На партито се появиха още победителите от Мюзик айдъл Невена и Тома, Румънеца и Енчев, Елица и Стоян Янкулов, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !