Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Съпругът на Енджи Касабие: Преживяхме най-страшната драма в живота си

отпечатай новината

20.11.2017 11:02 | Видян 2608 пъти

Съпругът на Енджи Касабие: Преживяхме най-страшната драма в живота си

Енджи Касабие - красивата диетоложка, която стана една от звездите на ВИП брадър, крие дълбока лична болка. Пред Ива Софиянска съпругът на Енджи - Рабах ел Зейн разкри най-страшната драма, която са преживели заедно.

Ливанецът сподели, че Енджи била бременна в шестия месец с две момиченца близначки, но... загубила рожбите си. "Преминахме през едно страшно изпитание. Но го преодоляхме и сме готови за нов живот", сподели младият мъж.

Той разказа как са се запознали с Енджи. За пръв път я видял, когато отишли на кино със свои общи приятели. Тя му харесала много, но не посмял да направи първата стъпка. При втората им среща той вече се осмелил и поканил Енджи на... чай. "Да, точно така - не на питие, а на чай. Това може би я впечатли. Защото беше различен начин на ухажване", разказа Рабах.

Красавецът, който е носител на титлата Мистър Ливан 2014, разказа повече и за живота си преди да срещне Енджи. "Аз и брат ми сме възпитавани в изключително свободолюбив и съвременен дух. Майка ми беше учителка, баща ми - китарист. Брат ми наследи неговия талант, аз поех по друг път".

Рабах ел Зейн печели конкурс за тв водещи в телевизия Ал Джазира. Работата му харесва, но е категоричен, че съвсем не е онзи богаташ, за когото го представят медиите, пише ПИК. "Нито съм беден, нито съм богат, нещо средно", скромно казва той.

Красавецът споделя, че е следил внимателно изявите на съпругата си във ВИП брадър и твърди, че тя е била 100% себе си в провокативния риалити формат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !