Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бебето на Мария Илиева – италианче

отпечатай новината

20.11.2017 11:17 | Видян 2071 пъти

Бебето на Мария Илиева – италианче

Певицата Мария Илиева ще роди бебе италианче, шегуват се с нея приятелките й. Изпълнителката на Лунен сън, която трябва да стане майка в началото на другата година, най-вероятно е заченала първото си отроче, докато е била през пролетта на почивка в чужбина с младия си приятел.

Тогава двойката за пръв път загатна за отношенията си с няколко снимки, пуснати в социалните мрежи от ваканцията им в романтична Венеция.

„Това бебе сигурно е правено на някоя гондола в Италия”, намигат закачливо близки до нестандартната двойка, за да изкопчат информация от певицата за решението й така спонтанно да роди дете.

Мария обаче отказва да дава каквито и да е подробности по темата и не иска да отвръща на намеците, че е хванала доста по-младо гадже, за да я оплоди. От години певицата намеква, че мечтае за семейство и нормален личен живот, но с мъжете, с които споделяше леглото си, това така и не се случи.

В светските среди се шуми, че името на бъдещият татко е Георги Михайлов, с когото певицата се запознала в Брюксел, пише седмичник. Шокиращият факт, че той е с 13 години по-млад от изпълнителката изглежда не е от решаващо значение за отношенията им.

За Мария той дори бил позитив, защото имал модерно отношение към ролите в едно семейство. Георги изобщо не бил от мъжете с балканско поведение, които очаквали половинките им да стоят по-ниско в обществото от своя партньор.

Добре осъзнавал какво значи да има до себе си жена звезда с всичките преимущества и недостатъци на този статут. Точно за това и никак не се опитвал да я засенчва с присъствието си по какъвто и да е начин.

Медийното му отсъствие било добре преценено, за да не отнема от блясъка на половинката си – нещо, от което бившият на Мария – рапърът Атанас Колев доста се възползва.

Междувременно около появата на бебето на двойката има още много подготовка. Мария и Георги не са купили почти нищо от списъка за новороденото заради суеверие. Певицата, която ще чукне 40 години този декември, се бояла, че може да предизвика съдбата, ако е прекалено добре оборудвана за появяването на сина си. За това оставила попълването на списъците чак за момента, в който щяла да влиза да ражда.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !