Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Дарина Павлова инкогнито в София

отпечатай новината

20.11.2017 11:32 | Видян 1686 пъти

Дарина Павлова инкогнито в София

Дарина Павлова се прибра инкогнито в София, за да проконтролира бизнеса си у нас. Вдовицата на Илия Павлов не се е връщала от лятото, когато се отби за кратко след ваканцията със сина си Илия-Калоян и американското му гадже Аби на гръцкия остров Миконос.

Мадам Мулти е отседнала в 5-звездния хотел Сенс на пъпа на столицата, заловиха я папараците на ПИК. Мястото най-вероятно е фаворит на милионерката, тъй като не за пръв път тя наема апартамент в сградата на бул. Цар Освободител.

Дарина явно не желае да се разбира за посещението ѝ в София, тъй като от два дни не е мърдала от хотела. Като всяка милионерка, бизнес дамата смята, че светът трябва да се върти около нея и привиква персоните, с които има работните и тук-там по някой лична среща, сред уютната атмосфера на ресторанта към хотела - Chef's.

Любопитно е, че заведението е собственост на шеф Виктор Ангелов, който е жури в кулинарния формат Мастър Шеф. Павлова прекарва по няколко часа в ресторанта, като не само тя, но и гостите ѝ се възползват от авторската сезонна кухня на шефа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !