Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Марго Роби е бременна

отпечатай новината

20.11.2017 14:05 | Видян 1940 пъти

Марго Роби е бременна

Австралийската актриса Марго Роби и съпругът й Том Акърли са в очакване на първия си наследник. От два месеца таблоидите следят нарастването на коремчето й, а множество анонимни източници загатнаха за странно поведение от страна на звездата от „Отряд самоубийци“. „Марго иска да е майка още откакто с Том се ожениха.

 винаги е казвала, че когато забременее, ще запази новината само за членовете на семейството си“, издаде пред сп. NW близък до двойката. Друг жокер, че 27-годишната красавица очаква рожба е фактът, че от няколко седмици заменя любимото си вино с обилно количество вода. Искрите между Роби и Акърли пламнаха през 2013 г. на сета на филма „Вълкът от Уолстрийт“, на който мъжът е помощник-режисьор. Двамата си казаха заветното „да“ на частна церемония в Байрън Бей миналия декември. След сватбата семейството смени постоянния си адрес от Лондон в Лос Анджелис.

Междувременно Марго работи по нов проект, за който слага короната на английската кралица Елизабет I. Историческата драма ще носи името „Мери, кралицата на шотландците“ и се очаква да излезе на голям екран през 2018 г. На режисьорския стол сяда Джоузи Рурк, а сценарият е поверен на Майкъл Хърст и Пенелопе Скинър.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !