Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пищова в болница след тройка

отпечатай новината

21.11.2017 12:55 | Видян 1774 пъти

Пищова в болница след тройка

Ексцентричният търновски шоумен Митьо Пищова пак влезе в болницата. Той се свърза единствено с „Монитор” за да се ожали за поредните си неволи. „В петък бях с три миски вкъщи, понапънах се малко повече да ги задоволя и сърцето ми започна да издава багажа. Докараха ме с линейка и сега съм в шокова зала на кардиологията. Правиха ми прегледи и сега ще ми слагат някаква машинка под кожата да праща токове към сърцето и да го кара да бие по-силно. Ама не ме е страх, защото знам, че и този път ще прескоча трапа. Навремето Баба Ванга каза, че

шест пъти ще бъда пред прага на смъртта, ама чак на седмия път ще умра.

Искам да умра като истински българин, а не като някой страхлив мишок. Затова въпреки, че лекарите ми забраняват да ям мазно и да правя секс за да не си натоварвам сърцето, аз яко плющя. Ей наскоро бях в Банско и изядох 20 пържоли и едно печено прасенце сукалче. Хич вече не спазвам никакви диети. Ям и е.а като магаре по пет пъти на ден, пък каквото ще да става. Един път се живее”, разпалено обяснява култовия Пищов.

Той сподели още, че се носи на крилете на любовта и се чувства като тийнейджър. Новата му изгора е на 20 години от Добрич, студентка по право във Варна. Тя толкова разбила сърцето на Пищова, че от мъка по нея той започнал да съчинява любовна поезия. „Направо ме побърква. Ако прескоча и този път трапа, напролет вдигам сватба.”, заканва се юнак Митю.

Това, което му тежи обаче е, че в последно време приятелите му от Търново като че ли са го позабравили. „Ей ме на, сега лежа вече три дена, нито един авер от Търново не дойде да ме види. Дойдоха 50-60 човека от София, Варна, Банско, ама нито един търновец. Пък когато ги гощавах всички много ме уважаваха и се усукваха около мене. Ама нищо, здраве да е. Един ден те пак ще допрат до мене, ама тогава аз ще знам как да се държа с тях.

Вече съм махнал над 1000 човека приятели от телефона си,

ако трябва ще махна и още толкова. Ще останат само двама – трима ама истински”, заканва се люто чичо Митко.

Проблемите на ексцентричния шоумен започнаха преди няколко години, когато той първо претърпя два инфаркта. След това имаше опасност от гангрена на краката и за да не претърпи ампутация, се наложи 180-килограмовия Пищов да свали половината си килограми. Едва оправил се, го последва нова неприятност. Докато посрещаше три миски на пордното си парти, той падна по стълби и си потроши гръбначния стълб. С подкрепата на богати спонсори Митю бе лекуван в Израел и се оправи. Сега обаче сърцето му отново започна да издава багажа. От лятото на тази година това е третото му влизане в болница. Първо докато палуваше на Слънчака той се почувства зле и бе откаран в болницата в Бургас. След това преди месец и половина бе приет по спешност в търновската болница, а сега отнов е там. „Каквото ми е писано да стане, няма как да го избегна. Като ще мра, да мра, ама като Ботев, храбро. Да ме запомни народа като еб.ч и сваляч, а не като мижитурка”, горещи се от болничното легло славния Пищов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !