профили

Златка

Златка

Рождена дата: 12.01.1986
Пол: Жена

Златка Райкова е Miss Playmate 2007. Родена е на 12 януари 1986 г. Зодия Козирог. Самата тя споделя, че е тежък характер, властна в отношенията си с околните. С две думи – роден диктатор. Харесва мъжкарите. От хороскопа й става ясно, че по-възрастните мъже са й слабост, че има талант за мода и телевизионна кариера и че е доста свободолюбива личност.
На въпроса на журналисти харесва ли като мъж Слави Трифонов, 22-годишната блондинка от Пазарджик чистосърдечно разкри: “Досега само с майка ми съм споделяла, но ще го кажа и тук. Гледахме с нея Слави, докато беше жури в “Мюзик Айдъл”. Толкова ми хареса, че изведнъж  казах на майка: Ако този мъж ми поиска ръката, веднага ще кажа “Да!”. Разбира се, майката на Златка веднага одобрила избора  й, макар и леко стъписана от внезапното й желание да се задомява.За голата си сесия в “Плейбой” Златка сподели, че не е имала проблеми с родителите си. Решението й да участва в голия конкурс било заради разни нейни познати “от модния бранш”, които се опитвали да я надскачат. Баща й от години работи в Испания, но “Miss Playmate 2007” е категорична: Харесва ми в България и искам да остана тук. За Бойко Борисов отсече: “Хубав мъж е, но вече много се изтърка”.
22-годишната миска е студентка по застрахователно дело. Златка стана още по-известна с участието си в риалитито Островът на изкушението, в което съблазни не един. През януари блондинката празнува рождения си ден в клуб Black Label. Там тя посрещна колежките си изкусителки от телевизионното риалити, за да духне свещичката върху шоколадовата торта.Тя получи много подаръци, но най-големият от тях бе картина-портрет, на гърба на който пишеше "Златото е изкушение, изкушението е злато".
 

отпечатай новината

Новини

Златка нае бавачка на Миро

Черната Златка нае бавачка на малкия Миро. Чаровната...

Златка и Миро работят за второ бебе

„Искам да си имам и момиченце! Мечта ми е и ще бъда...

Златка се готви за сватба с Миро в Австрия

За щастливо предстоящо събитие загатна Златка Димитрова....

Черната Златка с тежка охрана

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, си...

Русата Златка без гадже на рождения си ден

Плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата...

Фенове скочиха срещу Черната Златка - слабее и не кърми

Плеймейтката Златка Димитрова влезе в топ форма само два...

Русата Златка прелива от силикон

Русата Златка постави рекорд...

50
без значение 13.12.2010 19:03ч.

Уникален БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ,ДА НЕ СЕ ЛАСКАЕ ОТ "УНИКАЛЕН", А ДА СЕ КРИЕ В ДЪН ЗЕМЯ -БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49
az 04.11.2010 03:35ч.

i kakvo i e nomer ednoto na zlatka..................porednia bokluk

48
Валя 26.10.2010 22:07ч.

Господ да пази България ! Черна и руса Златки щом са някакви публични личности и непрекъснато ни ги навират в очите.Слушаме изказванията им,дават акъл на всички.Да си много прост,с леко поведение и дебелокож,това е условието да те харесат и да си номер едно.Жалко за всички ни и за хубавите и умни момичета в нашата държава.

47
Емил Иванов 11.01.2010 13:54ч.

zlatke nomer 1 si

46
възмутен 08.11.2009 12:24ч.

Златка може да се охарактеризира само с една дума-пачавра.