профили

Джеси Спенсър

Джеси Спенсър

Рождена дата: 12.02.1979
Пол: Мъж

Сериалът Доктор Хаус предизвика огромен интерес у нас. Джеси Спенсър, който се превъплъти в ролята на Чейз, веднага стана симпатичен на зрителите, а впоследствие се превърна и в любимец на повечето от тях. Особено на представителките на нежния пол. 
31-годишният блондин е роден в Австралия. Докато расте, около него се говори само за медицина. Баща му Родни е лекар. Двамата му братя Тейрни и Люк също се посвещават на това поприще. Логично и Джеси се опитва да следва медицина в университета в Мелбърн. Съдбата обаче е решила друго. Вместо да лекува хората, австралиецът ги радва от екрана. Откакто играе в Доктор Хаус, баща му и братята му не изпускат епизод. И винаги се опитват да познаят диагнозата предварително.
Актьорството е в кръвта на Джеси. Когато е на девет години, посещава Scotch College. Навършил едва десет, вече получава предложение за прослушване в шоуто Съседи.
Любопитните факти за него не са един или два. Спенсър определено умее да изненадва още от малък. Участвал е в Австралийския мъжки хор, от деветгодишен може да свири на цигулка. По-късно е на ти и с китарата, пианото и барабаните.
През лятото на тази година Джеси предизвиква вниманието на пресата. Този път заради сватба. И по-конкретно -  несъстояла се сватба.  Актьорът е заедно с колежката си от Доктор Хаус Дженифър Морисън от 2004 година. През март той й предлага брак в Париж. На Айфеловата кула. Решават да си кажат "Да" в Лос Анджелис. Внезапно обаче двамата се отказват от намерението си. И отлагат церемонията. Пред People.com споделят: “След продължителен размисъл решихме още да не се женим. Ние обаче сме все така близки и продължаваме да работим заедно”.
Дали наистина всичко в отношенията им е цветя и рози, не е съвсем ясно. Едно обаче е сигурно. Дженифър и Джеси са социално отговорни хора. Заедно със звездата от Грозната Бети Америка Ферара участват в набирането на повече от 200 000 долара в Лос Анджелис, които се използват за СПИН изследвания. Спенсър пръска 6000 долара за вещи, които са принадлежали на Елвис Пресли и Ролинг Стоунс. Половинката му пък дава 7000 долара за литография на Мерилин Монро.
Джеси е на първо място в списъка на най-секси мъжете в телевизията за 2006 година. И е готов да покорява нови върхове.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !