шопинг

Вести

Катрин Деньов и Кевин Мишел в новата кампания на Louis Vuitton

Катрин Деньов и Кевин Мишел в новата кампания на Louis Vuitton

Иконата на френското кино Катрин Деньов и младият актьор Кевин Мишел се снимат за новата кампания на Louis Vuitton. Катрин е родена през 1943 г. в Париж, дебютира в киното на 24 години и остава там завинаги. Има над 100 роли на екрана.

Вдъхновение е на едни от великите режисьори на европейското кино като Луис Бунюел, Роман Полански, Франсоа Трюфо и др. Тя е Катрин Деньов. Кевин е изгряваща звезда с една роля, но с много хъс, харизма и с изваяно тяло. Но преди да се снима в селектирания за Кан Divines на Уда Бенямина, той е танцьор и модел.

Попинг, който е стил между фънка и хип-хопа, е негов специалитет. Той цял живот мечтае да танцува, но започва късно. На 21 заминава за Ню Йорк, за да потърси своя идол Бруно Фалкън – учителят по танци на Майкъл Джексън. После идва шанс, който не е за изпускане – ролята във филма. Той е Кевин Мишел. Сега двамата се срещат в новата кампания на Louis Vuitton, където типично по френски клишето за разликата в годините няма значение. Кадър на Брус Уебър, който казва повече от хиляди думи.

Няма коментари към този материал !