шопинг

Вести

Дръзкия уличен стил се завръща през есента

Дръзкия уличен стил се завръща през есента

Точно месец преди колекцията да бъде достъпна до избрани световни локации на марката, включително и в България, H&M представи всички модели, които ще присъстват в дамската и мъжка колекция H&M Studio AW17. Основна отправна точка за дамската колекция са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.

Колекцията е отражение на нуждите на модерната жена и нейния гардероб – дръзки връхни дрехи, леки рокли, меки плетива, лесни за взаимокомбиниране горни и долни части, стилни аксесоари и изтънчени приглушени цветове. Това, което се отличава най-силно, е дръзкото миксиране на различни материи и графични елементи за създаване на безстрашни комбинации.

В колекцията преобладават материи, като вълна, сатен, жакард, шифон и памук в нюансите на тъмносиньото, земните тонове, сивия меланж, детайли от син Klein и бургундско червено. По думите на Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M „Тази колекция се фокусира върху перфектната кройка, която обогатява дамския силует. Въпреки че ще откриете изключителни женствени силуети, ние ги комбинирахме със стрийт и пънк идеи, които доведоха до по-безстрашен, но същевременно елегантен резултат.“

Няма коментари към този материал !