Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...
Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...
Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...
Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси Радков и сложи...
В село Мушич, 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович със...
Според най-новото проучване на „Нешънъл Джиографик“ 63%...
ДА! Manzo или най-накрая добро телешко в България / Клубове
13.02.2019
Табелата за гарантирано италианско качество е детайл, който не всеки забелязва на влизане в един от най-модните ресторанти на София. Manzo е първото място, за което може да се гарантира, че няма да се изложат с телешкото.
Месо, което невинаги се получава добре дори в нашите заведения с претенции. Италианските готвачи са допълнителна гаранция. Ресторантът разчита на класиката в жанра – световноизвестната Фиорентина. Ала теглото от 1,3 кг трудно се изяжда дори от двама.
300 г рибай или стриплойн от любимото ни уругвайско Ангъс телешко, което е по-добро даже от аржентинското, както сме пробвали на място в квартала на богатите Караско с неговия безкраен плаж и резиденциите като от филм в Монтевидео е напълно достатъчен.
Интериорът е какъвто трябва да бъде – едновременно съвременен и уютен, като в любимия ни ресторант за телешко – остерия във Флоренция, който вече сме ви представяли в нашата рубрика. Също както там, и в Manzo има dry ager-и, за да бъде постигнат модният ефект на „отлежаване” на месото.
автор: СЛАВА