Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Луна е без диплома за средно

отпечатай новината

23.11.2017 17:40 | Видян 2040 пъти

Луна е без диплома за средно

Луна не е завършила средното си образование и на практика няма диплома. Изпълнителката на ретро хита Искам го - стискам го била пълна отличничка, но някои правила в средното професионално училище в Шумен никак не допадали на буйния ѝ темперамент.

Езиците ѝ се отдавали лесно, малката Луна освен руския, навлязла бързо и в дебрите на английския език, което ѝ помагало да е в час със западните хитове, но не и със задачите по алгебра.

„Единствено в Математическата гимназия в града ни имаше Музикална паралелка, за това избрах да уча там, но нямах шанс да изкарам нещата до край – огнен темперамент, истински Овен. В по-горните класове започнахме да ходим на бригади и да ни плащат за изработения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на училище”, връща лентата на спомените Луна.

Така популярната шуменка започнала да работи каквото и падне под ръка. Едва на 15 години пеела в различни заведения край морето и дори криела истинската си възраст, защото по времето на соца било престъпление деца под 18 години да упражняват физически труд.

На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма фирма. Освен да прави кафе на шефа си, в задълженията на Луна влизало и купуването на вестници, пише седмичник. Прелиствайки ги, веднъж попаднала на обява: „Оркестър търси певица с готов репертоар”.

Без да губи време, набрала телефонния номер и се явила на кастинг. Одобрили я и участията ѝ по различни заведения в страната не закъснели. През 90-те се озовала на гурбет в Швейцария, където пеела в сръбското заведение Гордония, заедно с Драгана Миркович. Там нашенката разширила репертоара си със сръбски, италиански, английски и немски хитове, които изпълнява и днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !