Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Майката на Яни от Фермата не ще вдовицата Виолета

отпечатай новината

24.11.2017 11:07 | Видян 2680 пъти

Майката на Яни от Фермата не ще вдовицата Виолета

Продължаващият горещ флирт между вдовицата Виолета и селския ерген Яни е на път да влезе в решителната си фаза след края на „Фермата“, когато Вили ще гостува в Козлец. В родната къща на Яни обаче ще има велик проблем, предположиха тази вечер останалите фермери.

И то след поредната изцепка на агресивната вдовица, която отново се намърда на безплатен обяд с Яни. Ергенът спечели историческа игра заедно с Дарина и Гечо, а изборът на групата пак падна върху Вили, която омете наличната скара и бутилка вино с победителите в селската кръчма на близкото село Чуйпетлово.

Вдовицата, която сама се набута, си спечели недобрението на останалите, които за пореден път видяха, че тя е готова да смачка всеки, за да постигне целта си. Тези й черти накараха Станислав да предупреди Яни как ще се развият отношенията между кандидат-снахата и майка му.

„Чувам от доста хора, че си захапал по Вили яко. Ако се прибереш с Вили в Козлец, майка ти ше ти се кара много лошо. Не забелязваш ли, че ти обръща внимание само, защото си важен в тая ферма. Като китова акула минава покрай теб“, разясни стратегията на вдовицата бившето ченге от Самоков.

Самата Виолета се изпуснала и пред Майора, че свалката с Яни е „чисто приятелска“ и не може да си представи, че от центъра на София ще отиде в Козлец. Въпреки това и тази вечер Вили продължи да зарибява хлътналия ерген, който е сочен за един от фаворитите да спечели „Фермата“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !