Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мис Вселена подкрепи Тамара Георгиева

отпечатай новината

01.12.2017 17:25 | Видян 2495 пъти

Мис Вселена подкрепи Тамара Георгиева

Николета Тодорова, която представи страната ни на Мис Вселена в Лас Вегас преди дни, подкрепи злополучната Мис България Тамара Георгиева, пише монитор. В разгара на скандала с избора ѝ, призивите да върне короната и журито да покаже протоколите с вота си, в социалните мрежи едва се прокрадна информация за участието на хубавата Николета на престижния конкурс.

„Тамара има чар, но всеки човек гледа с различни очи. Аз също съм се сблъсквала с негативно отношение, но може би само 1% от коментарите са хейтърски.“, обясни пред bTV студентката по археология.

За 20 дневния си престой в столицата на хазарта тя така и не опитала късмета си в някое казино заради скромната си 19-годишна възраст.

„Не съм пълнолетна по техен стандарт, там дори бира не мога да пия. Отидох на финала с късмет, защото организаторите промениха правилата. Победителката на Мис Вселена в България, Мира Симеонова, няма навършени 18 години и аз я заместих. С представителките на общо 92 държави имахме много репетиции, фотосесии и други ангажименти. Не бих казала, че имаше някакви трудности, защото еуфорията и адреналинът са големи. Почти не съм спала.“, призна блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !