Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Марая Кери се стопи след операция

отпечатай новината

04.12.2017 14:17 | Видян 1890 пъти

Марая Кери се стопи след операция

Марая Кери изглежда невероятно, отбелязаха феновете след една от последните ѝ снимки в Инстаграм. Певицата се пусна по вталена черна рокля, за да обяви, че вече се чувства добре след респираторната инфекция, която я извади от релси за няколко седмици и отложи турнето ѝ.

„Чувствам се добре и се връщам на работа. Нямам търпение да ви видя на концерта World AIDS Day 2017 и след това да стартирам коледното си турне All I Want for Christmas Is You Tour“, написа до селфито звездата.

По-рано тази седмица източник разкри пред E!online, че брюнетката е свалила над 11 кг, откакто си сложи гастрален пръстен, за да ограничи приема на храна, през есента. Кери взе спешни мерки да коригира теглото си, след като се „почувства адски несигурна за формите си“.

„Тя се чувстваше много разстроена и живееше в отрицание. Караше стилистите да режат етикета от дрехите ѝ, за да не вижда размера“, коментират от екипа ѝ.

Сега Марая била много доволна от резултата и нямала търпение да покаже своите по-секси форми на света. Певицата стартира празничното си турне на 2 декември.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !