Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новата книга на Дан Браун вече и на български

отпечатай новината

07.12.2017 14:15 | Видян 1501 пъти

Новата книга на Дан Браун вече и на български

Произход - новата книга на Дан Браун вече излезе и на родния пазар, благодарение на издателство Бард. Действието се развива в Билбао, Испания.

Робърт Лангдън, харвардски професор по символика и религиозна иконография, пристига в музея Гугенхайм в Билбао, за да присъства на оповестяването на откритие, „което завинаги ще промени лицето на науката“.

Организатор на събитието е неговият приятел и някогашен студент Едмънд Кърш - четирийсетгодишен милиардер футурист, чиито изумителни изобретения и предвиждания са му създали скандална слава по света.

Тази вечер няма да е изключение: той обявява, че ще разкрие поразително постижение, което ще разтърси самите основи на човешкото битие. Грандиозното събитие обаче е хвърлено в хаос преди Кърш да успее да съобщи за безценното си откритие.

Животът на Лангдън е в опасност и той е принуден да бяга с директорката на музея Амбра Видал. Двамата се отправят за Барселона в рисковано търсене на загадъчна парола, която ще отключи тайната на Кърш.

Изправени срещу враг, който винаги е на крачка пред тях, Лангдън и Видал се лутат из лабиринтите на града. Насочвани само от енигматични символи и чудати произведения на модерното изкуство, двамата бегълци вървят по следи, които ще ги отведат до потресаваща истина, останала погребана... досега.

"Проф. Лангдън отново е забъркан в глобални събития, които може да имат огромни последици за световните религии. И както в останалите романи на Дан Браун, неговите обширни проучвания в областта на изкуството, архитектурата и историята насищат всяка страница", коментират от Entertainment Weekly.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !