Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хули Леонис представи Уроците на Сатурн

отпечатай новината

08.12.2017 16:45 | Видян 1603 пъти

Хули Леонис представи Уроците на Сатурн

На 7 декември 2017 г. в препълнения салон на Литературен клуб Перото, НДК, се състоя премиерата на новата книга на Хули Леонис Уроците на Сатурн от издателство Апостроф. Астрологът представя нов алтернативен начин за постигане на житейско израстване.

Книгата разкрива важността на Сатурн в живота ни, защото още преди да се родим, ние вече сме предопределени да извършим конкретни дела. А без да познаваме позицията на планетата в рождената ни карта, пътят към себепознанието върви в грешна посока.

Вечерта беше открита от Виктория Бисерова, управител на издателство Апостроф. Тя приветства гостите и благодари на всички присъстващи.

„Това е една много важна за нас книга и се радвам, че тя е третата ни съвместна с Хули Леонис“, каза Бисерова. „Много се радвам да се съберем тук, в Перото, и да дадем път на Сатурн, макар и в ретрограден Меркурий“, пошегува се тя.

„Хули има много индивидуален подход. Той съчетава астрологичното познание с анализ на родовата енергия.  Книгата ни показва колко е важен Сатурн в нашата зодиакална карта. Тази книга е много полезна и се радвам, че само за две седмици след излизането си се радва на безпрецедентен интерес. Това не е случайно. Такава книга не е издавана досега, защото никой не се е осмелявал да я напише, да събере своите многогодишни знания и опит, своите търсения в тази посока.“

Самият автор Хули Леонис не скри радостта и вълнението да представи Уроците на Сатурн за първи път и то пред пълна зала. Неговите думи се превърнаха в своеобразна лекция за страховете ни, за бариерите, които поставяме пред самите себе си, но и за това как можем да се справим с проблемите.

„Страховете, от една страна, могат да бъдат нещо полезно, защото ако нямаме страхове, направо ще загинем, ще умрем“, каза Леонис. „Сатурн в някакви аспекти ни ограничава, помага и ни дава някаква сигурност. Какъв е проблемът обаче? Ако страховете започват да ни блокират, ако станат основното нещо в нашата карта, ние се чувстваме нещастни.“

„Кога сме били наранени? Били сме наранени, когато сме били най-уязвими в детството. Ние сами изграждаме бариера около детето в себе си, за да го предпазим. Трудно приемаме, че сме пораснали. Ставаме категорични в поставянето на бариери, но едновременно с това – малки и нерешителни, уплашени.

Кой е човекът, който трябва да се погрижи за теб? Това си самият ти. След 21-вата си година не можеш повече да обвиняваш родителите си и средата си, защото вече имаш свободата да правиш, каквото си искаш. Мантрата на Сатурн много често се свързва с това да поемеш отговорност за себе си. А това е много сложно. Ситуацията със Сатурн е много сложна и човек трябва да се спре и да се изправи пред страховете си, за да се опита да се справи с тях“, каза още авторът.

Уроците на Сатурн е астрологично познание за израстване. Това е наръчник за родители, но и за порасналите деца, които трябва да открият къде се намират в своя житейски път и да усвоят новите уроци, с които ги сблъсква животът.

Снимки можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !