НАЙ-НОВИ
Тройна цена на поръчка пускат...
Вижте какви ги вършат заместниците на Благомир Коцев,...
Мария се омъжи за новия си любим...
Попфолк дивата Мария отново облече булчинска рокля –...
50 френски тайни за забавно хапване
12.12.2017 16:56 | Видян 991 пъти

Книгата Вечеряй с мен на издателство Слънце ще добави нотка joie de vivre не само в кухнята, но и в живота ви! Авторката на Обяд в Париж и Пикник в Прованс отново ни предлага завладяващ и изпълнен с остроумие мемоар.
След повече от 15 години готвене, чрез приятелите си и елегантната си свекърва французойка, Елизабет Бард е събрала съкровищница от кулинарна информация, която коренно променя собствените ѝ навици към по-добър живот.
Елизабет Бард разказва за отношението на французите към храната, за начина им на хранене – например как французойките запазват елегантната си фигура, как се хранят бременните жени, кога се сервира сиренето, защо французите не одобряват да се храним „на крак“, колко е важен за тях билковия чай и т.н.
С полезни съвети и лесни за изпълнение рецепти Елизабет Бард въвежда читателите в очарователния свят на френските кулинарни и житейски тайни. Разкрива ни как да се храним и живеем по-добре, кои са петте най-важни готварски инструмента на французите, както и 15-минутните ястия, популярни в цяла Франция.
Книгата съдържа и съвети за родители – защо френските деца ядат много зеленчуци и как да научим нашите да бъдат като тях. Авторката Елизабет Бард е известна американска журналистка, която от дълги години живее във Франция.
Кореспондент е по теми пътешествия, изкуство и кулинария на Ню Йорк Таймс, Интернешънъл Хералд Трибюн и други издания.


свързани новини
Ламбо чества 75 години с премиера на книга
30 000 души се забавляваха на първото издание на SOFIA SPARK FEST
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !