Скандал с победителя в Игри на волята

Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на...

ЕС мълчи вреди ли ни 5G

"Днес бях домакин на събитие на тема...

Илиана Раева кръсти партньора си от Денсинг Старс

отпечатай новината

06.02.2009 09:15 | Видян 4230 пъти | Гласували 2

Тази неделя, 1-ви февруари, Илияна Раева стана кръстница на Трендафил Сърмов (партньора й от „Денсинг старс” и създател на Dance Academy). Кръщенето се състоя във фамилния параклис на семейство Сиракови. Още преди месеци Фил помолил Илияна да стане негова кръстница, защото вярва, че е важно кръстникът да бъде позитивен и силен човек.

Заради тежката програма и на двамата покрай предаването „Денсинг старс” и откриването на Академията за танци, чийто почетен член е Илияна, церемонията се отлагаше няколко пъти. Най-сетне преди няколко дена в съвсем тесен кръг Фил беше въведен в християнството по всички правила: измиване на главата и краката и подстригване на косата. Кръстницата, както си му е реда, подари нова дреха на кръщелника. Последва празничен обяд в състав: Фил, Илияна, Наско Сираков, Орлин Павлов и Яна Акимова.

На следващия ден обаятелният танцьор гостува за пръв път в ТВ7, където всеки понеделник ще се изявява в следобедния блок на телевизията. Задачата му този път ще е да научи на валс и други красиви танци двете чаровни водещи на „Следобед с ТВ7”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !