Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гришо пак не дойде на Спортист на годината, подиграха се с борбата

отпечатай новината

20.12.2017 10:21 | Видян 1786 пъти

Гришо пак не дойде на Спортист на годината, подиграха се с борбата

Фантастичният Григор Димитров за втори път не почете нацията, която го избра за Спортист №1 - нещо, което никой друг не си е позволявал в 60-годишната история на класацията. 19 минути първи прогнозира още преди турнира в Лондон, че той ще бъде определен за почетното звание и изрази надежда, че този път няма да пропусне и няма да изпрати родителите си - в случая: майка му Мария, да му вземат наградата.

Гришо е в Маями, а до откритото първенство на Австралия, което е официален повод за оправдание, остава месец. Апропо, специално заради Григор церемониите Икар и Спортист на годината, че и Спортист на Балканите бяха събрани в 24 часа. В същото време единият от само двамата ни европейски шампиони в голям спорт - борецът Тарек Абдеслам, за срам на анкетираните и на организаторите дори не попадна в десетката на най-добрите, където провалил се на световното по лека атлетика и други, неполучили дори медал от голямо състезание, бяха класирани.

Зрителите на БНТ1 трябваше да станат свидетели и на още недоразумения - масирано, а забранено по закон рекламиране на фирми, достатъчно богати, за да си платят клипове, както и на специални благодарности за Васил Божков. За пеенето не на български, коментарите са излишни. Хей, Джуд (английското за Юда) и минутата чисто черен смълчан екран след песента от името на Телевизията - майка беше добър финал за такава точно церемония май.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !