Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Майкъл Джордан-младши поиска българката Радина с брилянт

отпечатай новината

20.12.2017 12:42 | Видян 2115 пъти

Майкъл Джордан-младши поиска българката Радина с брилянт

Огромен пръстен със скъпоценен камък краси ръката на българката Радина Анева. Тя каза "да" на предложението за брак, което получи от първородния син на легендарния баскетболист Майкъл Джордан - Джефри. Предложението, което получи нашенката, е като сбъднатия сън на повечето жени - на фона на кристално сините води на Тихия океан, на терасата на най-скъпия хотел в Хонолулу, Радина демонстрира огромното бижу, което краси нежната й ръка.

Камъкът променя цветовете си от слънчевата светлина, а Радина е по-щастлива от всякога. "Казах "да". Сгодена съм", коментира споделения миг българката, която изживява американската мечта, пише в. "България днес". Снимка: Instagram Първородният син Майкъл Джордан Джефри е в сериозна връзка с българката от близо 2 години, като двамата криеха от всички отношенията си.

Именитият наследник не пести пари в желанието си да спечели сърцето на любимата си, откакто са заедно. Освен поредица екзотични пътешествия той я засипва със скъпи подаръци, сред които са последните модели на всички продукти на семейната им марка "Еър Джордан". През 2016 година Радина Анева прекара Коледа с милионерското семейство Джордан. Постепенно се превърна в редовен ВИП посетител в ложите за звездите по време на баскетболните мачове, на които я води любимият й. Джефри също е бил баскетболист, но преди няколко години се отказва от професионалния спорт и започва да се занимава с мениджмънта на фамилната марка.

Междувременно Радина само след година работа в медийния конгломерат "Туенти Сенчъри Фокс" е повишена като шеф екип. След година възходи и за двамата Радина на свой ред представи половинката на близките си в България. За рождения си ден през септември тя доведе в София Джефри Майкъл Джордан, за да го запознае с родителите си.

След това го разведе из провинцията и двамата отпрашиха обратно към Америка. Там обаче те не се задържали задълго. В средата на ноември Джефри завел любимата си на Хавайските острови с ясното намерение да направи решителна крачка и да й предложи да се оженят.

Източник: Novinite.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !