Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов и неговата драма

отпечатай новината

21.12.2017 11:57 | Видян 2384 пъти

Кристиан Костов и неговата драма

„От две години нямам приятелка до себе си. Не ми е до гаджета, имам твърде много други неща на главата”,заяви Кристиан Костов. Младата звезда на България, която ни прослави и на „Мис Свят”, е категоричен, че в момента кариерата е най-важна за него.

16-годишния любимец на публиката признава, че от ангажименти просто не му остава време за личен живот. А и в момента е фокусирал цялото си внимание върху кариерата, заради което не иска да разбива ничие сърце. От известно време той е и в отбора на блондините.

И както сам признава, причина за това е отново лична трагедия. „Доста лоши неща ми се случиха напоследък. Изживях лична трагедия, но няма да кажа каква е. Затова сметнах, че е добре да сменя нещо в себе си. Дано всичко отшуми бързо”, допълва Костов. В момента певецът снове между България и Русия, като се задържа за малко и на двете места. „Радвам се, че съм в България. Тук се чувствам като на почивка. Имам много ангажименти, през няколко часа трябва да съм на различни места, срещам се с приятели”, додава още той. Костов е сравняван с Филип Киркоров, като двамата се познават отлично и дори поддържат близък контакт.

„По-близък съм с баща му–Бедрос. Сравненията с Филип ме ласкаят. Въпреки че сме близки, той не лансира или бута никого”, разкрива още певецът. След фурора на „Евровизия” и „Мис Свят” Крис мечтае за световна кариера. „Започнах да се появявам на някакви събития, но това не ме прави щастлив. Искам да стигна до най-високо ниво. Мечтая да покоря световната сцена”, призна младия изпълнител.

Талантливият певец не се задържа никъде за повече от две седмици, тъй като бързо му доскучава. „В началото ми е интересно–виждам се с приятели, спомняме си хубави моменти, но след няколко дни ми омръзва. И мечтая за ново място”, добавя той.

Източник: HotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !