Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Къде срещаме звездите без грим?

отпечатай новината

07.02.2009 09:00 | Видян 74736 пъти | Гласували 7

След като свалихме маските на едни от най-популярните лица у нас, този път решихме да ви разкажем какво правят и къде ходят звездите в свободното си време. Тъй като и те са хора като нас, не са им чужди заниманията, които в нашето всекидневие са се превърнали в рутина. Ако си мислите, че не се редят по опашките в кварталните магазинчета, не зареждат колите си по бензиностанциите или не ходят на кафе, жестоко се лъжете. Тези от вас, които живеят в големите градове, вероятно са се разминавали по улиците или са седели маса до маса с не една публична личност. В интернет пространството дори има форуми, в които обикновени хора споделят кого къде са видели...

Да започнем с едно от местата, на които е наистина лесно да бъдат забелязани известни личности и най-вече певци. Те винаги са по пътищата на България и е нормално да бъдат засичани по бензиностанциите. Ивана е звездата, която буквално спи в автомобила си. Наш папарак успя да я хване докато зареждаше на бензиностанция край Нова Загора. Това май е едно от малкото места, на които можете да видите изпълнителката на 100 патрона, защото тя е много ангажирана и дори се гримира в колата си. Вероятно на същата новозагорска бензиностанция са забелязвани и Нина Николина и Калин Вельов. Тони Дачева пък е засичана да зарежда гориво край Пловдив.

Да не забравяме, че все пак колата не е единственото превозно средство. Посрещачи и изпращачи на аерогарата в София неведнъж са виждали наши знаменитости. Някои дори са имали възможността да летят с тях в един самолет. Любо Ганев създал много главоболия на пасажерите в самолет за Рим, разказват очевидци. Той бил заедно с непозната блондинка, която явно му била доста близка и не спрели да си говорят на по-висок от възпитания тон. Футболистите си остават едни от най-честите посетители на летищата. Там са виждани Фелипе де Коща, Димитър Бербатов, Валери Божинов. Ако няма комитет по посрещането, ще можете да се сдобиете и с автограф.

Ако знаете в кое точно заведение да отидете, а и сте склонни да развържете кесията, ще имате възможността да видите не една и две извести личности. Веднага ви казваме, че едно от любимите места за похапване на звездите е Марая. Там много често сядат Ивайла Бакалова и Златка Райкова (до сега няма сведения да са ги виждали заедно, но общият им вкус за храна може и да ги сближи). Сладкарницата на японския хотел също привлича много знаменитости. Най-верният й фен обаче си остава Кеворк Кеворкян. Той дори постоянно има запазено сепаре. За нощните му излизания не се знае много, но все пак достоверни източници съобщават, че са го виждали в пианобар Силикон.

Усърдната студентка Райна пък прекарва целия си ден в университета. Дори когато има „дупка“ между лекциите тя сяда на кафенце близо до НБУ. Водещият на Това го знае всяко хлапе Митко Павлов предпочита Центъра на столицата. В малко кафе до Народната библиотека е видян Шкумбата. Според очевидецът, той се надъхвал да ходи на протест пред Парламента.
Гимнастичката Симона Пейчева също избира уютни централни кафенета, за да си почине. Очевидците дори споделят, че тя вече има прекрасно закръглено коремче (грацията е бременна в петия месец).
Когато става дума за похапване на крак заради липса на време, призьор е Любо Ганев. Той е чест гост на McDonalds в Сити центъра. Не си мислете, че е фен на нездздравословната храна. Пада си и по сушито, така че често може да бъде засечен в суши-баровете в София.
Боксьорът Кубрат Пулев пък набляга на храната за душата. Веднъж бил засечен в софийския НАЙ клуб и то без половинката си фолк певицата Андреа. Това се съобщава във форумите и веднага започват коментарите, че са се разделили.

Освен по барове и кафенета родните звезди ходят и по по-елитарни места. Актьорът Юлиян Вергов води на театър жената и детето. Те били видени на постановка в Младежкия театър. Миролюба Бенатова е гледала Великолепният рогоносец в Малък градски театър, според очевидци.
Ако ходите на солариум, може да видите Иванина от Биг Брадър. Хора споделят, че са я виждали да слиза от лъскав Мерцедес, а нейна дружка бил Мартин, също от риалитито. Петя Буюклиева пък била много приказлива във фризьорския салон. Явно прекарва доста време под ножиците, предвид фамозните прически, с които се появява всеки път.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !