Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Криско пее на Нова Година по телевизията

отпечатай новината

25.12.2017 12:36 | Видян 2250 пъти

Криско пее на Нова Година по телевизията

И тази година в Новогодишната нощ телевизиите ще предложат на всички свои зрители интересни празнични изненади, чиято кулминация несъмнено ще е музикалната програма. 

След като приключи участието си в едно от най-гледаните предавания в родния ефир X Factor, рап звездата Криско се появи в ефира на Нова телевизия. Този път обаче не като водещ, а като част от празничната програмата. 

В специалния концерт на емблематичното шоу по Нова, той забавлява зрителите навръх Бъдни вечер, пише БЛИЦ.  Междувременно БНТ планира рап звездата да изпрати старата година със зрителите от 15:30 часа в новогодишното шоу, където той ще изпълни хита Нашият живот. 

Освен рапъра за участие в спектакъла са поканени и изявени солисти и участници в музикални формации, танцьори, илюзионисти и бъдещи циркови артисти, доказали дарбата си в национални и международни конкурси и фестивали. 

„В момента са едни от най-хубавите празници, поне за мен, най-светлият празник Рождество Христово, Нова година, време за равносметки, време за клишираното ново начало, но все пак хората искат да си стартират годината с положителна емоция. Пожелавам на всички да бъдем повече сплотени, да бъдем по-задружни, да си помагаме повече и разбира се, много да се обичаме. Успех на всички през Новата година, българи - не само в България и по света“, отправи пожеланието си към всички българи рап звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !